Честита Нова година!

Скъпи приятели!

Бързаме да ви поздравим с Новата 2015-та година!

Новата година неизменно свързваме с нашите надежди за по-доброто, за това нека всичко, което ви е радвало в изминалата година, задължително да намери своето продължение и в настъпващата година и да се преумножи стократно. Нека Новата година ви награди с успехи във всяко ваше начинание, да ви дари благополучие и да изпълни вашите съкровени мечти.

Приемете от нас пожелания за здраве и щастие!

Екипите на Plasmolifting™ и Естетик-Мед БГ

Парижки срещи!

Имаме удоволствието да поканим  доктори:дермато–козметолози и пластически хирурзи на 17-я ежегоден международен конгрес IMCAS (IMCAS World Congress 2015), който ще се състои от 29 януари до 01 февруари 2015 г. в Двореца на конгресите (Palais des Congrès) в Париж.

В проограмата на конгреса–доклад на професор Ренат Ахмеров „Липофилинг в сравнение с плазмофилинг”.

Методът Плазмолифтинг продължава да покорява Европа!

Първото  голямо научно събитие в 2015 г. за компания Плазмолифтинг ще стане конгреса IMCAS (International Master Course on Aging Skin). IMCAS  за пореден 17-ти път ще събере плеяда от ненадминати експерти в областа на възрастовата козметология от целия свят, а изложбата на медицински изделия обещава да демонстрира на гостите новости от 150 компании.

Радостни  сме да съобщим, че  един от докладчиците в блока „Eastern Europe Masterclass” в рамките на конгреса ще стане разработчика на метода Plasmolifting™, професор Ренат Ахмеров. Темата на неговия доклад  „Fat grafting vs. plasma filling” ще представи сравнение на плазмофилинга  с  липофилинга.

Fat grafting vs. plasma filling

Кога: 31 января в 13:30.

Къде: Palais des Congrès, зал 7.

Да се запознаете с порграмата можете тук:

http://www.imcas.com/medias/congress/imcas2015/pdf/en_program.pdf 

До скора среща!