ПРОВЕДЕНИ ПРАКТИЧЕСКИ И ОБУЧАВАЩИ МЕРОПРИЯТИЯ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ 2017

ЕСТЕТИК-МЕД БГ ПРЕДСТАВИ ЗЛАТНИЯТ СТАНДАРТ В ЕСТЕТИЧНАТА ДЕРМАТОЛОГИЯ И СТОМАТОЛОГИЯ: Plasmolifting®,Русия; Salvecoll®,Италия; Тредлифтинг,Корея.
HELD PRACTICAL AND EDUCATIONAL EVENTS IN FEBRUARY 2017: ESTHETIC-MED BG INTRODUCED THE GOLD STANDARD IN AESTHETIC DERMATOLOGY AND DENTISTRY: 
Plasmolifting®,Russia; Salvecoll®,Italy;Thread lifting, Korea.

Уважаеми колеги и пациенти, съвременната естетична дерматология и стоматология се характеризират с преход от поддържащи към anti-aging и имуностимулиращи технологии. За съжаление, прилагането единствено на поддържащи методи в естетичната дерматология и класическите методи за лечение на пародонта не води до качествени резултати. За това, фирма "Естетик-Мед БГ" прилага успешна технология за комбинация на поддържащите с anti-aging технологиите от златния стандарт в естетичната дерматология и стоматологията - Plasmolifting®, Salvecoll® и Тредлифтинг (руска техника). 
Имаме удоволствието да споделим информация, за проведеният поредeн цикъл от обучаващи и практически мероприятия за специалисти и консултации за пациенти в различни градове на България в периода 09-16.02.2017г. 
Изказваме благодарност на обучаващитe треньори и консултанти:
– д-р Васил Стоянов, естетичен дерматолог и главен лекар на Естетик-Мед БГ, Пловдив и на Клиниката за естетична козметология „Изола Белла”, гр. Санкт-Петербург;
- д-р Данил Парсамов, лекар по дентална медицина висша категория и ръководител на клиниката PrimaDent,гр.Бургас(http://primadent-bg.net/).
Огромна благодарност за отзичивостта и съдействието на колегите от:
-Центъра за естетична стоматология на д-р В.Нешева – гр. Велико Търново(http://www.dr-nesheva.com/);
-Медико-козметичен център МЕДЕЯ – гр. Варна (http://medea.bg/news.php);
-Бюти институт по козметика АУРА – гр.Варна (http://www.aurabg.com/bg);
- Клиниката за естетична стоматология PrimaDent -гр.Бургас (http://primadent-bg.net/);
- Дермо-козметичен център на д-р Милена Неделчева - гр. Стара-Загора(http://mnedelcheva-bg.com/);
- Дерматологичен център Magic line, д-р Мадлен Кокева - гр. София(Дерматологичен център Magic line);
- Дерматологичен Лазерен Център Panderma, д-р Мая Тачева(http://panderma.net/);
- Медицински център Авицена, д-р Катя Бончева - гр.София(http://www.mc-avicena.com/);
- Complete Dental Care, dr. Ivan Malinov DMD - гр.Пловдив (https://www.facebook.com/…/Complete-Dental-Care-Ivan…/about/https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/fcb/1/16/1f641.png)=

Особено следва да бъде отбелязано първото обучение в България на гинеколози по приложение на технологията Plasmolifting в направление гинекология и интимна пластика.

N.B."Естетик-Мед БГ",България: е фирма, специализирана за внедряване на перспесктивни универсални методики за регенерация на тъкани с висока практична стойност, подходящи за приложение в различни области на медицинската практика на умерена цена.
Plasmolifting®,Русия: това е успешна реинкарнация на метода автохемотерапия - клетъчна регенерация на тъкани с използване на инжекционна форма на автологична плазма (PAP - platelet autologus plasma),напълно нативна,без химически добавки, защитена научно със собствени патенти. Мотода бе презентиран през декември 2013г. и за изтеклия период процедурата Plasmolifting® стана ежедневна в практиката на повече от 300 клиники в страната.
Salvecoll®,Италия: това уникален нативен, биодеградируем, патентован колагенов биопластичен материал, получен от говежда или конска кожа, с напълно запазена тримерна структура на колагеновия донор, който изпълнява ролята на матрица за насочена регенерация на тъкани. Материалът е с нулев фактор на риска от прадаване на вирусни и микробни инфекции в т.ч. и на приони. В естетичната козметология се използва за дълбока тъканна регенерация на дермата, за регенериране на атрофични белези и стрии. В стоматологията за лечение на пародонтологични проблеми и като алтернатива на остеопластичните материали за регенерация на костната тъкан.
Тредлифтинг и Фейслифтинг,Корея: това са нови технологии за подмладяване и тримерно моделиране на лицето и тялото, позволяващо само за една процедура да се постигне ефект на лифтинг, сравним с резултатите на хирургическото подтягане на тъканите. По същество това са уникални техники за имплантиране в дермата на нишки от абсолютно безопасен саморазграждащ се материал от полидиоксанон(PDO) , позволяващ да се моделират тъкани във всички направления, включително и в тези участъци на лицето и тялото, които са били недостъпни за други технологии.
За по-подробна информация, потърсете мениджърите на компания Естетик-Мед БГ, Пловдив:
Тел.:+359 (894) 80-17-97; +359 (898) 53-80-46 
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
http://www.plasmolifting.bghttp://www.salvecoll.com/
Facebook:Stoimen Terziysky Plasmolifting Bulgaria

ОТВОРЕНО МЕРОПРИЯТИЕ ЗА ПРИЛОЖЕНИЕ НА ТРОМБОЦИТНА АВТОЛОЖНА ПЛАЗМА В ОРТОПЕДИЯТА, НЕВРОЛОГИЯТА, ТРАВМАТОЛОГИЯТА И ВЪЗСТАНОВИТЕЛНАТА МЕДИЦИНА. ТЕХНОЛОГИЯ PlasmoliftingTM.

Уважаеми колеги!

Каним лекари-ортопеди и лекари, работещи в областта на възстановителната и спортната медицина, невролози, физиотерапевти, да посетят

ОТВОРЕНО МЕРОПРИЯТИЕ ЗА ПРИЛОЖЕНИЕ НА ТРОМБОЦИТНА АВТОЛОЖНА ПЛАЗМА В ОРТОПЕДИЯТА, НЕВРОЛОГИЯТА, ТРАВМАТОЛОГИЯТА И ВЪЗСТАНОВИТЕЛНАТА МЕДИЦИНА. ТЕХНОЛОГИЯ PlasmoliftingTM

Дата:27.10.2016г.
Място:гр.Пловдив, хотел Санкт-Петербург, зала "Нева"

Време:18,30ч.

Вход: свободен

В ПРОГРАМАТА НА МЕРОПРИЯТИЕТО:

Уникални протоколи за приложение на технология PlasmoliftingTM(инжекционна форма на тромбоцитна автоложна плазма) в ортопедията, неврологията, възстановителнатаи спортната медицина. Концепция «NeuroPlasma».


Програма на презентацията:

 • Физиологични и клинични свойства на кръвта и плазмата.
 • Защо именно Plasmolifting™?
 • Растежни фактори и за какво са нужни те във възстановителната медицина.
 • Запознаване с 4 метода за въвеждане на тромбоцитната автологична плазма съгласно  концепцията«NeuroPlasma».
 • Комбиниране на Plasmolifting™ c други методи за лечения в неврологията и възстановителната медицина.
 • Ортопедия. Интраставно приложение. Парартикуларно приложение. Метод на терпевтичната "торбичка".
 • Първична и вторична болка. Купиране на мускулни спазми и болезнени синдроми.
 • Корекция на съдовите нарушения(главоболие, венозна недостатъчност и т.н.) с помощта на метода Plasmolifting™.
 • Как правилно да се подбере дозата на тромбоцитната автологична плазма при хронично и обострено състояние. Продължителност на курса.
 • Хиалуронова киселина. Нейната роля в организма на човека. Влияние на Plasmolifting™ върху синтеза на хиалуронова киселина. Комбиниране на метода Plasmolifting™ с хондропрепарати.
 • Методология на провеждане на сеанс съгласно метода Plasmolifting™. Как правилно психологически да общуваме с пациента и да провеждаме процедурата.

 

P.S.Допълнителна информация:

"Естетик-Мед БГ": е фирма, специализирана за внедряване на перспективни универсални методики за регенерация на тъкани с висока практична стойност, подходящи за приложение в различни области на медицинската практика на умерена цена.

Plasmolifting®,Русия: това е изключително успешна реинкарнация на метода автохемотерапия - плазмена клетъчна регенерация на тъкани с използване на инжекционна форма на автологична плазма (PAP - platelet autologus plasma), напълно нативна, без химически добавки, защитена научно със собствени патенти. Мотодът намира широко приложение в различни области на медицината, в т.ч. в общата и хирургична ортопедия, травматология, възстановителна медицина и неврология (www.plasmolifting.bg; www.plasmolifting.ru).
SALVECOLL®, Италия: това е патентован, резорбируем, биопластичен материал на основата на нативен колаген от I тип, получен от говежда или конска кожа, със запазена третична структура. Нативният триспирален състав на колагеновите влакна има високи показатели за стабилност и представлява матрица за насочена тъканна регенерация. Медицинското изделие се отнася към групата с нулев фактор на риска от предаване на вирусни и микробни инфекции* от донора към човека и е защитено със собствени патенти. Биопластичният материал SALVECOLL® е алтернатива на съвременните материали, използвани в костната пластика и в пластиката на меките тъкани. Материалът може да бъде използван както за регенерация на меки тъкани, мускули и сухожилия в практиката на общо практикуващите травматолози и лекари по възстановителна медицина, така и като остеопластичен материал за запълване на костни дефекти и остатъчни костни празнини в практиката на хируричната ортопедия. Материалът намира широко приложение при лечение на дълго незарастващи рани - трофични язви, диабетично стъпало, комбустиология (www.salvecoll-med.com)
По вопросите за участие в мероприятието обръщайте се към представителите на фирма.
"ЕСТЕТИК-МЕД БГ", Пловдив
"ЕSТHЕТIC-MED BG" ,Plovdiv
Тел./Tel.:+359 (894) 80-17-97+359 (898) 53-80-46 
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
www.plasmolifting.bg 
Skype:arnicaspb

Практически семинар в София: „Ефективни методики за подмладяване"

На 03 април 2016г.в София ще се проведе практически мастър-курс: "Ефективниметодики за подмладяване".

Основни теми: лифтинг с PDO конци(с насечки или зъбци),Plasmolifting,   контурна пластика, ботулинотерапия. 

Място на провеждане:София, клиника „Magic line”,бул.„Джеймс Баучер“,83.

Причини да посетите практическия-курс :

·4 водещи естетически методики в общ практически курс

·Практическо усвояване натехниката „бърз лифтинг”с PDO лифтингови конци

·Висококачествено обучение от специалисти с международна класа

· Новости, интересно общуване.

Организатори:

·Естетик-Мед БГ, България – официален дистрибуторна Плазмолифтинг и Bio-Mayisunв България,

·Magic line – клиника по естетична медицина на д-р Мадлен Кокева, София.

ЛЕКТОР-ОБУЧАВАЩ (руска школа от Санкт-Петербург)

·д-р Васил Стоянов  - главен лекар в клиника по естетична медицина „Изола Бела”, Санкт-Петербург; главен лекар на „Естетик-Мед БГ”; обучаващ треньор по Plasmolifting™, Русия и Facelifting с PDO конци Bio-Mayisun, Корея.

ПРОГРАМА  НА МЕРОПРИЯТИЕТО

03.04.2016, 10:00-11:30ч.

ОБЗОРНА ЛЕКЦИЯ:Ефективни методики за подмладяване:                          

#Facelifting с PDO лифтингови и мезоконци BIO-MEYISUN, Корея. Основни различия на конците от полидиоксанон(Bio-Meyisun, ART lift, Lead Fine Lift) и от капролактон(Аптос,Силует Софт, Промо Италия-Хепи лифт). Класификация на конците на базата на полидиоксанон(PDO). Преглед на новостите. Минало, настояще и бъдеще на монофиламентните нишки от PDO.

#Plasmolifting®-Native, Viscosae, GelTherapy, HomeTherapy.                                       ПЛАЗМОЛИФТИНГ-обзор- НОВИ НАПРАВЛЕНИЯ  И НАЙ-ЕКТУАЛНИ ПРАКТИЧЕСКИ НАВИЦИ ПО МЕТОДАPLASMOLIFTING™

Съвременни достижения на технология  Plasmolifting™- комбинирано приложение.

Plasmolifting Native – доставка на растежни фактори.

Plasmolifting Viscosae – възстановяване на  протеиновия дефицит.

Plasmolifting Geltherapy – лечение на бръчки. Клиничен опит, показания, техники за въвеждане, резултати.

#Комбинирано приложение на лифтинг с конци, Plasmolifting®, хиалуронови филъри и ботулино терапия.

Практически аспекти на обемното моделиране на тъканите на лицето с помощта на комбинирано приложение на Facelifting с PDO конци,  с препарати на базата на автологична тромбоцитна плазма (Plasmolifting®), хиалуронови филъри и ботулино терапия. 

03.04.2016, 11:45-16:00ч.                                                   ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕза усвояване на навици по имплантиране на лифтингови конци от PDO (с насечки(2D) или зъбци(3D) Bio-Meyisun, Корея.     

 
  Защо PDO лифтингови конци?Структурата на конците Bio-Meyisunе специфично проектирана за лифтинг и фиксиране на меки тъкани. При техниката „бърз лифтинг”, конците се въвеждат в кожата (хиподермата)с безопасни проводници(игли, L-канюли)и чрез изпъването им (тракция),  лекарите могат да репозиционират отпуснатите тъкани, без да правят хирургични възли в краищата на конците.  Имплантирането се   осъществява се по права линия от различни реперни точки. Това прави техниката подходяща за използване от широк кръг естетични дерматолози !!!

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

# Обучаващия се задължава да осигури модел за практическа работа. Показания: начална или средна форма на гравитационна птоза.;

#Такса за участие: покупка на 8бр. =480лв.лифтингови конци Bio-Mayisun.;

# Допълнение: Моделът заплаща отделно себестойността на имплантираните конци.

За повече информация, моля потърсете мениджърите на:

# Клиника “Magic Line”, София– тел. моб: 0882 515 788; 0884 443 161

#ЕСТЕТИК-МЕД БГ(регенеративна медицина), Пловдив – тел.моб.: 0894 80 17 97;      Е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОВЕДЕНИ ПРАКТИЧЕСКИ СЕМИНАРИ НА БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ

Лято е, всички се устремиха към черноморските курорти!!!
С удоволствие бихме искали да отбележем, че активността на специалистите по естетична медицина, в настоящият момент, естествено се пренесе към морските курорти на България.

Естетик-Мед БГ проведе през месец юли, 2016г. серия от практически обучаващи мероприятия за естетични козметолози/дерматолози и стоматолози на тема: „Ефективни методики за подмладяване". 
# Основни обсъждаеми теми:
* Plasmolifting – мезотерапия и контурна пластика(нативен филър). 
* Тредлифтинг с PDO мезоконци; 
* Фейслифтинг с PDO конци(с насечки или зъбци);
* Комбинирано приложение с ботулино- и хиалуроно- терапия.
# Колагенова терапия с нативния биопластичен материал Salvecoll®, Italy.
Обучението бе проведено в:
* Европейският Институт за Красота и Козметология "Аура", Варна;
* Клиниката за естетична дентална медицина на д-р Лидия Христова, гр.Балчик.
Фирма Естетик-Мед БГ изказва официална благодарност на:* обучаващият треньор от Санкт-Петербург, Русия - д-р Васил Стоянов;* ръководителите на приемащите клиники - д-р Светлана Узунова и д-р Лидия Христова. 

Огромна благодарност на обучаващите се доктори за активността, проявена по време на обучението и на пациентите, взели участие като модели по време на практическите мероприятия.


За повече информация относно обучение и снабдяването с разходни и рекламни материали, моля обръщайте се към специалистите от компания "Естетик-Мед БГ" ООД , официален представител, в България на компаниите: * Плазмолифтинг, Русия; *Awascoll,Италия; * Grand Medix,Корея:

ЕСТЕТИК-МЕД БГ(регенеративна медицина),Пловдив.

Тел.моб.: 0894 80 17 97;

Е-mail:Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .         

 

НА ВНИМАНИЕТО НА .ЛЕКАРИ-СТОМАТОЛОЗИ. ПОКАНА ЗА ПОСЕЩЕНИЕ НА ПРЕДСТОЯЩО МЕРОПРИЯТИЯ ПРЕЗ МЕСЕЦ ЯНУАРИ – 2016

 

 

Уважаеми колеги! 

Каним лекари-стоматолози на НАЦИОНАЛЕН ФОРУМ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА „МАДАРСКИ КОННИК”, който ще се праведе на 29–31.01.2016г. в Гранд Хотел Шумен (http://shumendentalforum.org/).

"Естетик-Мед БГ",България е фирма, специализирана за внедряване на перспективни универсални методики и технологии за регенерация на тъкани с висока практична стойност, подходящи за приложение в различни области на медицинската практика на умерена цена.

Plasmolifting®,Русия е успешна реинкарнация на метода автохемотерапия - клетъчна регенерация на тъкани с използване на инжекционна форма на автологична плазма (PAP - platelet autologus plasma),напълно нативна,без химически добавки, защитена научно със собствени патенти(http://plasmolifting.bg/).

Plasmolifting® е приспособен за използване в много широк спектър, в това число в общата и хирургичната стоматология, и имплантологията, при което може да се прилага като монотерапия или в съчетание с други методики за лечение, без противопоказания при използването им!!!

Plasmolifting® е високо технологична процедура, проста за приложение, много атрактивна като цена на разходните материали и с много добри, от практична гледна точка, резултати, следствие на повече от 10 годишния период за използване и усъвършенстване. Приложението на Plasmolifting® подразбира пълно сертифициране за прилагане съгласно изискванията на Европейското и Българското законодателство!!!

По време на форума предлагаме:

- 29.01.2016г., 16.45 – 17.30 ч., Гранд  Хотел Шумен, зала”Тича”, етаж Мецанин - безплатен уъркшопна тема ”Плазмолифтинг – практическо приложение при  пародонтологични проблеми в стоматологията и естетичната козметология”.;

-30.01.2016г., Гранд  Хотел Шумен, зала”Тича”, етаж Мецанин – покана за посещение на щанд №16 по време на научната част на мероприятието, където ще можете да получите специализирана информация и рекламни материали за методиката Plasmolifting® и Salvecoll®,Италия http://www.salvecoll.com/ и http://www.salvecoll-med.com/) бопластичeн материал.

N.B. Salvecoll®: това уникален нативен, биодеградируем, патентован, колагенов биопластичен материал, получен от говежда или конска кожа, с напълно запазена третична структура на колагеновия донор. Нативният триспирален състав на колагеновите влакна има високи показатели за стабилност и представлява матрица за насочена тъканна регенерация. Медицинското изделие се отнася към групата с нулев фактор на риска от предаване на вирусни и микробни инфекции*, и е защитено със собствени патенти. Биопластичният материал Salvecoll® е алтернатива на съвременните материали, използвани в костната пластика и в пластиката на меките тъкани на лицето. Материалът може да бъде използван както за регенерация на меки тъкани, при парадонтологични проблеми в практиката на общо практикуващи дентални лекари, така и като остеопластичен материал за запълване на костни дефекти и остатъчни костни празнини в практиката на орални и лицево-челюстни хирурзи.;

-31.01.2016г., 10.00 - 13.30 ч., Шуменски Университет „Константин Преславски“, зала №211 – покана за участие в обучаващо мероприятие на тема ”Плазмолифтинг - практически курс”, който включва: Теоретична част. Практически приложения и работа.

Надявам се да осъществим добра и взаимно изгодна връзка!!!

Дистрибутор на Plasmolifting® и Salvecoll® в България:

“ЕСТЕТИК-МЕД БГ” ООД, гр.Пловдив
Телефон: +359 894 80 17 97; +359 898 53 80 46.  
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. ; Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Skype:arnicaspb

Facebook:Stoimen Terziysky Plasmolifting Bulgaria