За компанията

Компания „Плазмолифтинг” е оснавана през 2011 година при непосредственното съдействие и контрол на разработчиците на метода Plasmolifting™. Днес „Компания „Плазмолифтинг” – това е:

  1. Динамично развиваща се компания на пазара в Руската Федерация и страните на ОНД.
  2. Широка дистрибуторска мрежа, която обхваща всички големи градове на Русия, а също Казахстан, Белорусия, Украина, Узбекистан, Армения и Прибалтийските страни.
  3. Производител и екслузивен доставчик на биотехнологични епруветки Plasmolifting™.
  4. Собствен Научно-образователен център и своя високотехнологична производствена база.

Мисията на компанията е – да направи метода Plasmolifting™ достъпен за всеки човек.

Ние сме уверени, че  Plasmolifting™ ще стане ежедневна планова процедура за лекарите от клиниките в Русия и целия свят.

Компания „Eстетик-Мед БГ”,България e създадена е през 2013 година.

Тя е специализирана за внедряване на перспективни универсални методи за регенерация на тъкани(меки, твърди, хрущялни) с висока практическа стойност, подходящи за приложение в различни области на медицинската практика на умерена цена.

„Eстетик-Мед БГ”ООД е официален представител, в България и Юго-източна Европа, на компаниите "Плазмолифтинг", Русия; Awascoll, Италия; RI.MOS.,s.r.l., Италия; Grand Medix, Корея. 

С реализирането на програмата за представяне и дистрибуция на метода  Plasmolifting™ в България на 07.12.2013г се постави началото на пълноценна планова реализация на проекта за дистрибуция на метода в страните от Европейския Съюз(ЕС).

Лекарите от медицинските центрове на България бяха удостоени с правото първи от страните на ЕС да приложат и масово да използват в своята практика високотехнологичната и същевременно изключително финансово достъпна процедура Plasmolifting™, като се базират на положителния, повече от 10-годишен, период за прилагане на метода.

Тредлифтинг/Фейслифтинг,Корея: през 2014г. започна успешната реализация, в България, на нов проект за използване на нови технологии за подмладяване и тримерно моделиране на лицето и тялото, позволяващи само за една процедура да се постигне ефект на лифтинг, сравним с резултатите от хирургическо лифтиране. По същество това са уникални техники за инжектиране в дермата на нишки(конци) от абсолютно безопасен саморазграждащ се материал от полидиоксанон(PDO), позволяващ да се моделират тъкани във всички направления, включително и в тези зони на лицето и тялото, които са били недостъпни за други технологии.

SALVECOLL®,Италия: през 2015г.започна внедряването на уникален нативен, биодеградируем, патентован, колагенов биопластически материал, получен от говежда или конска кожа, с напълно запазена тримерна структура на колагеновия донор, който изпълнява ролята на матрица за насочена регенерация на тъкани(меки, твърди и хрущялни). Материалът е с нулев фактор на риска от предаване на вирусни и микробни инфекции, в т.ч. и на приони. Материалът е приспособен за използване в много широк спектър, в т.ч. в стоматологията, естетичната дерматология, хирургията, възстановителната и ортопедична медицина. Материалът е с повече от 10-годишен положителен период за приложение.  

За реализиране на своите цели, „Eстетик-Мед БГ”ООД, е лицензирана за търговия с медицински изделия и е екслузивен вносител на :

  • специализирани епруветки Plasmolifting™ и катетри за вземане на кръв "Proba"; 
  • микро игли за мезотерапия за естетичнана делматология - MESORAM, Италия;
  • PDO конци за тредлифтинг/фейслифтинг, Южна Корея;
  • клинични центрофуги, термостати и други медицински изделия за реализиране на метода Plasmolifting™ - Германия, Китай, Латвия;
  • медицински изделия за реализиране на метода Карбокситерапия, Словения;
  • медицински изделия за реализиране на метода NEW Колагено терапия в естетичната дерматология, стоматологията и хирургичната практика - Salvecoll,Италия;