ЗА ПРОЦЕДУРАТА Plasmolifting™ – С ПРОСТИ ДУМИ!!!

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtl1/v/t1.0-9/12798972_1679213269013806_576609817286059118_n.jpg?oh=b97cad839ccb8e3b777acd78a41a9d00&oe=57943D8F

 За да се развеят всички съмнения, необходимо е по-подробно да се обясни механизма на действие на процедурата Plasmolifting™.

 За начало: нека да уточним  как протичат процесите на стареене. Съществуват две направления - естетични нарушения и биологични изменения. Например, ако не харесвате  формата на носа си - това е естетика, а ако не харесвате цвета на кожата си, нейната структура, сухост, отпуснатост, бръчки и т.н. - това са биологичните фактори. За да се въздейства върху биологичните фактори, трябва да се въздейства на клетъчно ниво. Може да се направи аналогия с фитнеса - когато човек е мързелив, води нездравословен начин на живот, той надебелява, отслабва неговият мускулен апарат, настъпва атрофия и т.н. За да приведете тялото си във форма, се нуждаете от занимания с фитнес-инструктор, който ще ви кара да се движите, да работите. За клетките на кожата (които също с течение на времето ги домързява), ролята на такъв фитнес-инструктор изпълняват кислорода и водата. Ако клетката не получава достатъчно кислород или вода - тя постепенно се атрофира и умира. А в този период клетката може да се спаси – нужно е тя да се реанимира - да се даде на клетката  достатъчно кислород и вода. Водата е среда за всички обменни процеси в клетката , така че когато тя не е достатъчно - клетката не може да работи нормално – към нея не постъпва хранене и същия кислород, и не се отделят продуктите на жизнената дейност.

За да се накара кожата да работи, трябва да се възстанови регенерацията и да се нормализират всички биохимични процеси. За да се направи това, трябва да се въздейства върху самата клетка, но транспортна система на клетката е избирателна. Вътре в клетките  човечеството все още не се е научило да попада. Клетката не пропуска чуждородни вещества. При биоревитализация с помощта на хиалуронова киселина, например, - всичкото вещество се распределя около клетките, без да попада вътре, за това ефектът е кратък и клетките, по същество , не се възстановяват.

Тромбоцитната плазма се изолира от кръвта на самия пациент и поради това, родните тромбоцити дават сигнал на клетка – регенерирай се, работи, дели се!!!Резултатът от това - клетката започва да произвежда и колаген, и еластин, и хилауронова  киселина, всичко това, което и трябва за самостоятелно съществуване, като се  използват резервите на организма. Хиалуроновата киселина и колагеновите влакна, притежаващи способността да задържат влагата, започват да изпълняват своите функции. Клетката се насища с вода и започва да диша нормално.

Поради това ефекта от Plasmolifting™ е забележим не веднага. Той е кумулативен , т.е. натрупва се. Затова се препоръчва да се премине курс от процедури, например 4. След курса от процедури първите резултати са видими след 10-14 дни. Крайният ефект ще видите след един месец, а то и след  два в зависимост от скоростта на обменните процеси във Вашия организъм. Много често,след курс на Plasmolifting™, пациентки казват  о, аз опитах такъв крем, кожата ми просто стана кадифена. Те не съзнава, че кремът не е причината, Plasmolifting™ е накарал клетките да работят!!! И този резултат ще продължава до тогава, докато клетките на вашата кожа отново не започнат да бъдат мързеливи. Средно в рамките на половин – една година. Колкото по-възрастен е човек толкова по-трудно е да бъдат накарани клетките да работят. Колкото по-рано започнете лечението толкова по-добър ще бъде ефектът.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ И РЕАКЦИИ НА ПАЦИЕНТИ ОТНОСНО ПРОЦЕДУРАТА Plasmolifting™.

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10309636_1685559655045834_2077422319691680581_n.jpg?oh=6ee17218cb2486dc67ca043ab89caa4f&oe=57987648

"НАПРАВИХ ПЛАЗМОЛИФТИНГ И НЕ ЗАБЕЛЯЗАХ ЕФЕКТ"

** Не често, но имащо място удивление, неразбиране и разочарование. Какъв е отговора на квалифицирания специалист?

Plasmolifting™– това е базова терапевтична процедура, видимият резултат от която е примерно 20%  от общия ефект. Още 80% - се отнасят към "подводната част на айсберга", към дермата на кожата.

Цялата работа е в това, че основната терапия за кожата е КИСЛОРОДЪТ. Клетката остарява поради хипоксията – кислородното гладуване. Тя диша лошо, кратко казано. И трябва да и се помогне. Въвеждаме в стареещите тъкани тромбоцитна автологична плазма(ТАП). Задействат се механизми, благодарение на които се възстановява и разширява микроциркулаторната мрежа от капиляри и в крайна сметка – в тъканите се увеличава напрежението на кислорода. Клетката започва да диша, машината на времето се връща няколко години назад – а около клетките още и множество свой, роден колаген и хиалуронова киселина,...

Както казва един наш пациент: "за да разберем какво се случва с мен,трябва да се докоснете до мен"!!!

Или ето още един съвет: "... видимите ефектите и усещания са такива: кожата е по-еластична и плътна (трудно е да се защипе), цветът става равномерен и значително намалява розовината (имам кръвоносни съдове, много близо разположени до повърхността на кожата), кожата престана да бъде матова и се появи здравословен блясък. Значително "по-малки" стават лицевите бръчки (на челото и около устата), а втората брадичката изобщо изчезна!!! Много забележимо се подобрява състоянието на кожата на шията. Приятелите все още ме опознават, но казват, че изглеждам много свежа – всичко изглежда много естествено..."

** Доста често може да се види в интернет: " Plasmolifting™  това е въвеждане на плазма, обогатена с вещество ХХХ..."?!

В медицината като цяло и в естетичната козметологията в частност има такова понятие - "добре". И не трябва да се опитваме да се направи "още по-добре".

В нормално изпълнение Plasmolifting™  - това е ВЪВЕЖДАНЕ НА ТРОМБОЦИТНА АВТОЛОЖНА ПЛАЗМА. Никакви добавки, коктейли, експлозивни смеси. Никакви "подобрени авторски методики", чародейство, магия, ритуали. Само така може да се получи желания ефект и да се избегнат различни видове усложнения!!!

**Всичко в света е относително, познава се в сравнение.

Човек по-често забелязва, когато нещо няма, отколкото когато притежава нещо. Ето защо ние не забелязваме това, че сме здрави. Това е нормално. Това е естествено. Това е чудесно, нали?

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/12512417_1689695837965549_1810609152024404644_n.jpg?oh=2bb93963e57cd6bf8cb2fd4d581ca3e1&oe=578F05BE

В разговори с пациентки често се наблюдава следната тенденция - много от тях виждат ефекта от Plasmolifting™  достатъчно бързо и привикат към него като към дадености. И живеят с него съвсем спокойно, в състояние на душевно равновесие.

Но те много ясно забелязват момента, когато ефектът започва да преминава – примерно след около 8-12 месеца от завършване на курса. Лицето изведнаж си спомня, че: 1) силата на тежестта на Земята, не изчезва; 2) слънчевите лъчи имат много по-голяма сила, отколкото бихме искали; 3) всички проблеми в работата и в личния си живот, започват да се отразява върху лицето, шията, ръцете.

Изводът идва от само себе си - здравето на кожата изисква вашето внимание с определена периодичност. По-лесно е да не пропуснете този момент, когато действието на силите на организма, стимулирани от въздействието на тромбоцитната плазма, се изчерпват и да повторите курса с тази безопасна  автентична процедура, отколкото да се опитвате да поправите положението с други, по-тежки, инвазивни, в определана степен алергични и агресивни начини. Идеалното повторение на курса е - 1 път на 6-8 (по-рядко 8-12 месеца) или поддържащи процедури 1 път на 2 месеца (след основен курс). Изберете вашия вариант и посетете своя лекар планово!

Всички ваши въпроси относно прилагането на технология Plasmolifting™, обучението и придобиването на оборудване, можете да зададете по телефона или да напишите на e-mail на компания "Естетик-Мед БГ" ООД , официален представител, в България на компаниите: *Плазмолифтинг,Русия; *Awascoll,Италия; *Grand Medix,Корея:

ЕСТЕТИК-МЕД БГ(регенеративна медицина),Пловдив.

Тел.моб.: 0894 80 17 97;

Е-mail:Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .  

PATENTS: Plasmolifting GelTherapy

През ноември 2015 г. бe регистриран патента:"Метод за волюмизация на меките тъкани с помощта на термично обработена тромбоцитна автологична плазма" (№ 2014142586/15).

Поздравления за това събитие на проф. д-р РенатАхмеров, разработчик на технологията Plasmolifting, и на к.м.н. д-р Олга Короткова , главен специалист в Компания Plasmolifting, Русия, в направление естетичната медицина и дерматология, разработчик на технологията Plasmolifting GelTherapy.

Полученият патент регистрира приоритет в прилагането на автогела (плазмолифтинг гел, плазмогел, плазмолифтинг гел терапия) на руските учени от компанията Plasmolifting. В патента се описват две форми на тромбоцитана автоплазма - вискозна (viscosae) и гел, а също и характеристиките  на приложение и техниките на прилагане.

Техниката  Plasmolifting GelTherapy  се прилага активно за коригиране на волуметрически и деформационни изменения на лицето и тялото, атрофични белези, както и за етиотропно лечение на бръчки.

Гелът от автоплазма изпълнява задачата за възстановяване на обема, но това е само начало на процесите, които стартира автологичната плазма. Въведения тгел третира бръчките в дълбочинно ниво и позволява да се коригират фините бръчки в областта на шията. Ефективността в тази област е доказано на практика.

Д-р Олга Короткова:

"Получаването на патента, регламентиращ технологията Plasmolifting GelTherapy, това е въодушевляваща новина. Тя ми дава сили да работя все  повечеи по-нататък! Благодаря на съдбата за възможността да работя с такъв наставник, като проф. Ренат Ахмеров.

В медицинската си практика аз активно използвам гела както за лечение на бръчки, така и при деформационни изменения, а също и за корекция на специални зони на стареене при своите пациенти.

Те веднага виждат потресаващите  резултати и отбелязват ръста на ефекта в рамките на следващите (най-често 2-3 месеца). Поради това  идват за процедурата отново и отново. За мен това е най-доброто доказателство за ефективността. И на пациентите, и на лекарите, аз препоръчвам Plasmolifting GelTherapy като безопасна техника с предвидим ефект".

Повече информация за Plasmolifting GelTherapy:

#http://plasmolifting.ru/products/plasmolifting-gel;

#http://plasmolifting.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=57:gel&catid=11:applications&Itemid=183 .

# “Eстетик-Мед БГ”, Пловдив, тел.: +359 894 80 17-97

Информация за регистрацията на патента може да бъде проверена в отворен източник—сайта на  Роспатента на РУСКАТА федерация:  http://www1.fips.ru/wps/portal/Registers/ номер на свидетелството.

Проф. д-р Ренат Ахмеров, к.м.н. д-р Oлга Короткова, Естетик-Мед БГ, Пловдив

Plasmolifting™ ще ви помогне да се сприятелите със слънцето!


Лятото е пред нас и независимо, че тази година малко трудно си пробива пъв, вече така силно ни се иска да се попечем под галещите му лъчи. Но, разбира се, важно е да се помисли за здравето. "Активното слънце може да доведе до преждевременно стареене и дори до рак на кожата!" - казват някои. "Но бронзовия тен е толкова красив!" - влизат в спор и други. Кой е прав и трябва ли да се крием от слънцето? Plasmolifting™ ще ви помогне да се намери компромис и да получите от слънчевите лъчи само полза и нищо излишно.


 14201296 xxl sm

Нека да видим - наистина ли слънцето е толкова опасно за кожата или това са митове, разпространявани от продавачите на козметични средства за плажа? На първо място прекомерната инсолация води до дехидратация на клетките. А количеството на влагата в кожата, влияе директно върху нейното състояние (тургора, еластичността, плътността) и нейния външен вид. Липсата на влага води до кислороден глад на клетъчно ниво. С други думи, клетките на потъмнялата от слънчеви бани кожа всъщност бавно умират от жажда и липса на кислород и хранителни вещества. Рязко пада нейната устойчивост срещу неблагоприятните фактори на околната среда и жизнения и ресурс, така че под лъчите на слънцето активно се формират бръчки и пигментни образования. Но най-неприятно е: щетите от слънчевите лъчи се натрупват в кожата. След като тена избледнее, мащаба на бедствието става видим с невъоръжено око. Кожата изтънява и увисва , появяват се бръчките. Така че, ако не сте готови да заплатите с младостта на кожата си за недолговечния тен, то задължително трябва я подготвяте за летния сезон. Как точно? На първо място трябва да се компенсира недостига на влага и да се активизират всички обменни процеси.

Защо това е толкова важно? Нека да помислим, как се чувства кожата ни след зимата? Сухият въздух на зимните офиси и апартаменти са я изсушили, недостига на витамини са намалили нейния жизнен тонус, сезонните настинки още повече са понижили нейня имунитет. С други думи – кожата  също се нуждае от почивка!

Плазмолифтинг: бърза помощ за кожата.

Представете си екип от лекари в реанимация, спасяващи човек от обезводняване и липса на кислород. Приблизително същите действия, само че на клетъчно ниво, трябва да се провежда при първите признаци на стареене на кожата. Plasmolifting™ се справя отлично с тази задача , запълвайки незабавно дефицита на влага и кислород , пускайки процесите на регенерация, спомагайки за евакуацията на токсините и значително повишавайки биологичния ресурс на кожата.

Какви проблеми ще реши Plasmolifting™?

  • ще осветли луничките и пигментните петна;
  • ще подари на кожа порцеланов блясък и здравословен тен;
  • ще разглади мрежата от ситни бръчки;
  • ще възстанови плътността и еластичността на кожата;
  • ще премахне нейното лющене, зачервяване, сърбеж;
  • ще промени структурата на кожата на клетъчно ниво: активно израстващите нови, здрави клетки ще заместят повредените и изтощените;
  • ще нормализира всички обменни процеси в кожата и ще възстанови  способността и за съпротивление (адаптация) към агресивните външни въздействия , такива като слънчевите лъчи.

10982016 xl sm

Ако се направят само две процедури Plasmolifting™ преди пътуването до  морето, тенът ще бъде по равен и ще се задържи по-дълго от обикновеното, а на кожата няма да се появят нови бръчки.

Плазмолифтинг ще позволи бързо да се преодолеят такива неприятни последствия на инсолацията като лющенето, сърбежа, фотодерматозата и ще  възстанови кожата даже след много силни слънчеви изгаряния. На свежо изгаряне, тромбоцитната плазма се прилага и под формата на апликация. Това незабавно облекчава болката и значително подобрява самочувствието на пациентите. Възстановяването минава два-три пъти по-бързо.

Плазмолифтинг е незаменим  и след връщане от почивка. Пигментните петна и лунички ще станат по-светли още след първата процедура. Ще се възстанови баланса на овлажняването, ще потъне в забвение мрежата от  ситки  бръчки. Освен това, Плазмолифтинг ще се справи с проблема - вулгарни черни точки. Както знаем, след завръщане от курорт, при по-голямата част от хората се активира производството на себум (кожна мазнина), променя се хормоналният фон, и по кожата се появяват възпалителни елементи, които на свой ред могат да доведат до образуването на белези. Плазмолифтинг внимателно ще отстрани възпалението и ще възвърне удивителната чистота на кожата.

Искам да подчертая, че посочените терапевтични ефекти са постижими само при спазване на оригиналната технология на метода Plasmolifting™, подразбираща прилагането на специално разработени епруветки.

За разлика от обикновените лабораторни епруветки или от западни аналози, епруветките Plasmolifting™  съдържат микродоза безопасен инфузионен антикоагулант и специален разделителен гел, не оказващи влияние върху химичческия състав на отделената плазма. Освен това, методът Plasmolifting™ не изисква допълнително активиране на тромбоцитите с използване на калциев хлорид, противопоказано е добавяне в плазмата на витамини, микроелементи,изкуствено синтезирани пептиди и други продукти на генното инженерство, в т.ч. и на хлоурнова киселина или на фетални тъкани, защото се нарушава хомеопатичния принцип на процедурата:"с подобно лекуваме подобни". Именно това гарантира сигурността на метода, както и липса на риск от развитие на странични ефекти в бъдеще. Пазете се от имитации на Плазмлифтинг! 

Как да намерим истински Plasmolifting™?

Plasmolifting

1. Лекарят трябва да има сертификат, потвърждаващ неговото обучение по метода Plasmolifting™.

2. Информацията за него трябва да бъде внесена в единния регистър на сертифицираните специалисти.

3. По време на процедурите трябва да се използва само сертифицирана марка оборудване, съответстващо на стандартите за качество

4. Протоколът на процедурата трябва да бъде спазван стриктно,всякакви негови модификации са опасни! 

Plasmolifting™ е запазена търговска на компания Плазмолифтинг,Русия. Не съществува американски, италиански, израелски, корейски, френски или швейцарски Плазмолифтинг!!!

 

 

 

Възстановяващи есенни процедури.Комбинирано приложение на метода Plasmolifting™ с инжекционни и апаратни методи за корекция

С настъпването на есента ние всички се устремяваме в кабинетите на козметолозите за решаване на естетични дерматологични проблеми, придобити по време на сезона на отпуските. Нека за това да поговорим.

На първо място, от излишното излагане на слънчевото облъчване и солената вода страда кожата на лицето. Тя става суха, появяват се дребни бръчки, пигментни петна. Освен това, многи страдат от акне,от разширяване на порите и неравности на релефа на кожата, тъй като слънчевите лъчи активират хиперсекрецията на себум. Също така нека си спомним за слънчеви средства, които често запушват порите и предизвикват развитието на акне. Тук на помощ идват такива процедури като: Plasmolifting™, химически пилинг, микродермабразио и курс процедуриот фотоподмлавяване. Всички тези методи ефективно се справят с посочените по-горе проблеми и активизират синтеза на нео-колаген и еластин, с други думи, регенерацията на кожната покривка.

Plasmolifting™

http://plasmolifting.bg/images/stories/0036-036-Trombotsity.jpg

Plasmolifting™ е универсален инжекционен метод за стимулация на регенерацията на тъканите, състоящ се в местно въвеждане в кожата на тромбоцитна автологична  плазма(ТАП), съдържаща протеини (албумин, глобулин, фибриноген), витамини, хранителни вещества(аминокиселини, глюкоза, липиди), хормони(еритропоети, инсулин и др.), неорганични вещества(йони на натрия, калия, калция) и тромбоцитив естествена комбинация. Инжикции с ТАП ще позволи бързо да се преодолеят такива неприятни последствия на инсолацията като лющенето, сърбежа, фотодерматозата и ще  възстанови кожата даже след много силни слънчеви изгаряния. На свежо изгаряне, тромбоцитната плазма се прилага и под формата на апликация. Това незабавно облекчава болката и значително подобрява самочувствието на пациентите. Възстановяването минава два-три пъти по-бързо.

Plasmolifting™ е незаменим  след връщане от почивка. Пигментните петна и лунички ще станат по-светли още след първата процедура. Ще се възстанови баланса на овлажняването, ще потъне в забвение мрежата от  ситки  бръчки. Освен това, Плазмолифтинг ще се справи с проблема - вулгарни черни точки. Както знаем, след завръщане от курорт, при по-голямата част от хората се активира производството на себум (кожна мазнина), променя се хормоналният фон, и по кожата се появяват възпалителни елементи, които на свой ред могат да доведат до образуването на белези. Plasmolifting™  внимателно ще отстрани възпалението и ще възвърне удивителната чистота на кожата. Най-доброто е, че Plasmolifting™ идеално се съчетава и допълва всички други процедури за достигане на качествено подмладяване.

В настоящия момент от нас са разработени следните техники за инжектиране на  ТАП: папулна, линейна, канюлна и армиране. Най-доброто е, че Plasmolifting™ идеално се съчетава и допълва всички други процедури за достигане на качествено подмладяване.

http://plasmolifting.ru/images/articles/19-06-15_3-1.jpg

Точки за инжектиране на обогатената с  тромбоцит плазма(ТАП) при използване на папулна техника.

http://plasmolifting.ru/images/articles/19-06-15_3-2.jpg

 Точки и направления за инжектиране  на ТАП при използване на  линейна  техника.

 

http://plasmolifting.ru/images/articles/19-06-15_3-3.jpg

Точки и направления за инжектиране на ТАП при армиране.

http://plasmolifting.ru/images/articles/19-06-15_3-4.jpg

 Точки и направления за инжектиране  на ТАП при използване на  канюли.

 

Химически пилинг

Химическите пилинги са предназначени за отстраняване на горния слой на епидермиса, по време на който се активират защитните и репаративни функции на кожната покривка. Постига се осветляване на кожата и минимизация  на пигментните петна, както и разглаждане на малките и фини бръчки.

Химический пилинг

Plasmolifting™+ химически пилинги

Комбинация от Plasmolifting™ с химически пилинги е оправдано за постигане на по-бърза реепителизация и стимулиране на регенерацията. Допустимо е използването както на маски от обогатена с тромбоцити плазма(ТАП) (по аналогия с прилагането на ТАП в комбустиологията) веднага след пилинга, така и инжектционно въвеждане на ТАП на 5-7 ден след пилинга. Процедурата позволява да се постигне допълнително подмладяващ ефект и предотвратява появата на вторична пигментация (за сметка на потискането на синтетичната активност на меланоцитите).

Микродермабразия

Същността на технологията малко се различава от действието на пилинга. Вместо химически състави, тук работят микрокристали. Най-често това е алуминиев оксид. От тази механическа шлифовка на кожата може да се очакват същите резултати, както и от пилинга.

Фотоподмладяване

Въздействието на  снопове от светлина също се справя ефективно с посочените по-горе "есенни" проблеми. Но трябва да се каже, че тази техника е една от малкото, която е в състояние наистина да се намали диаметърът на порите, вярно, не завинаги, а за известно време.

Биоревитализация

Говорейки за възстановяване на кожата след излагане на слънчево облъчване, не можем да заобиколим биоревитализацията - една от най-популярните методи в целия свят. С помощта на биоревитализацията  може не само дълбоко да се овлажни кожната покривка, но и да се възвърне здравия и свеж вид на нейната текстура. Тя също така въздейства на растежа на нови влакна колаген и еластин, на репродуктивните способности на фибробластите и стимулира производството на всички необходими витамини, антиоксиданти и други микроелементи, които са отговорни за храненето и регенерацията на кожата. Ако бюджетът ви позволява, има смисъл да се премините курс на биоревитализация не само на лицето и шията, но и в зоната на деколтето, и на други части на тялото – резултатът ще бъде над всякакви похвали.

Plasmolifting™ + биоревитализация

Комбинация на Plasmolifting™ с биоревитализация позволява не само да се удължи ефекта от биоревитализацията, но и да се постигнат най-добри резултати в борбата с фотостарението на кожата на лицето, шията, зоната на деколтето. В този случай е оправдана схемата "седмица – седмица": редуване на процедури с ТАП и биоревитализация с интервал между процедурите 1 седмица, на курс се препоръчва да се правят по 4 процедури от всеки вид (общо 8 процедури).

Съществува и друга схема: след 2 процедури Plasmolifting™ изпълняват само 2 процедури за биоревитализация, като при това се получава достатъчно дълготраен положителен ефект.

Мезотерапия на главата и дълбоко овлажняване на косите

Често след солена или хлорирана вода, косата започва да пада и да се счупи. Ето защо в началото на есента, е препоръчително да премине курс на  мезотерапя на главата, която решава всички проблеми с косата и кожата на главата, включително и пърхот. За пълното възстановяване на здравето на косата са нужни не по-малко от 15 сеанса със седмични интервали.

Също така на косата няма да и попречи на допълнително овлажняване. Често в състава на професионалните овлажняващи препарати могат да се срещнат лавандула, мента и растителни масла. След нанасяне на хидратиращ състава на косата высушиваются сешоар и обработват утюжком, за да подхранващи съставки проникнали колкото се може по-дълбоко. Първата процедура за дълбоко почистване и овлажняване на косата има смисъл да премине в салона, а след това, по желание, капитанът ще ви помогне да закупите професионални продукти за домашна грижа.

Мезотерапия головы

Plasmolifting™ + мезотерапия

Комбинация от Plasmolifting™ с мезотерапия е особенно оправдано за лечение на скалпа при различни форми на алопеция. Добри резултати се получават при съчетание на инжекции с ТАП с инжекции с трентал, което помага да се постигне засилване на микроциркулацията на кръвта

В този случай ние препоръчваме да се прилага следната схема: на курс – 3 процедури Plasmolifting™ с интервал от една седмица, след един месец поддържаща процедура Plasmolifting™, и по-нататък, след една седмица, 6-8 процедури мезотерапия с интервал от една седмица. Този курс се препоръчва да се повтаря 2 пъти в годината.

Лазерна коагулация

След лятото много пациенти с огорчение откриват на краката си, разширени капиляри – още един минус от въздействието на ултравиолетовите лъчи. Противно на многобройните рекламни обещания да ви освободят от този дефект за една процедура и завинаги, премахване на съдови вените съвсем не е толкова просто. По статистика, само 6% от хората наистина потвърждават изчезване на разширените капиляри след първия сеанс. Останалата част ще трябва да посещавате кабинета на специалист многократно. Но да се пренебрегват възможностите на лазера не си струва – ако подходим към въпроса търпеливо, съдовите капиляри, в края на краищата, ще изчезнат или поне ще избелеят.

Обвъртания

За възстановяване на еластичността на кожата, процедурите обвъртане са най-подходящи. Те не са в състояние моментално да ви спасят от излишните сантиметри на обема, но да осигурят ясно изразен лифтинг и хидратация е напълно по силите им. Особено ефективни с обвъртания с извлеци от морски водорасли.

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Както виждаме, процедури, способни да ни избавят от досадни последици от летните пътувания, има повече от достатъчно, но не всички са достатъчно ефективни.

Клиническият опит потвърждава както ефективността на монолечението с използване на метода Plasmolifting™, така и целесъобразността за неговата комбинация с други възстановителни (подмладяващи) процедури за постигане на най-добър резултат, за намаляване на сроковете за рехабилитация след травматични манипулации, както и за стимулиране на собствения регенеративен отговор на клетките на кожата.

Остава да се направи избор и да се започне тази приятна и необходима работа. Резултатите няма да се чакат дълго.

 

Отворено писмо за фалшификациите на продукцията за метода Плазмолифтинг

«Компания «Плазмолифтинг», съвместно с разработчиците на метода, Ренат Рашитович Ахмеров и Роман Феликсович Зарудия , в продължение на много години доказват ефективността на метода Plasmolifting™ (Плазмолифтинг)  посредством провеждане на  многочислени емпирически изследвания , публикации на научни статии и участия в различни  медицински конференции.

Популяризацията на метода го е направила интересен за  организации, които представят свои продукти за  оборудоване на  «Компания «Плазмолифтинг».

Реализуемите , от дадените организации , лабораторни и други епруветки са предназначени за провеждане на процедури IN VITRO: те не съответстват на необходимия клас на опасност и не са предназначени за въвеждане на отделената от кръвта плазма в организма на човека.

В връзка с това напомняме , че  продажбата на вакумни епруветки се  осуществява само от официални дистрибутори на «Компания «Плазмолифтинг».

Обучение по технологията Plasmolifting™ могат да осуществяват само   разработчиците на метода и сертифицираните преподаватели.

След края на обучението се издават сертификати с холограма и идентификационен номер , които подтвърждават правото за  провеждане на процедурата Plasmolifting™. Списъка на дистрибуторите и сертифицираните лекали е разместен на официалния сайт на компанията - plasmolifting.ru и официалния дистрибутор в България , „Естетик-Мед БГ” ООД - plasmolifting.bgи постоянно се обновяват.

Обръщаме вашето внимание на това , че вакумните епруветки Plasmolifting™ се отнасят към клас на опасност -  2а , тоест могат да се използват за инжекционни процедури IN VIVO, което означава , че  след взимането на кръв , центрофугирането и получаването на тромбоцитна аутоплазма , тя може да се въвежда обратно в тъканите на човека. Епруветките съдържат в себе уникален сепарационен гел и хепарин с висока степен на очистка, позволяващи да се получи плазма с високо терапевтично действие. Качеството и легитимността на епруветката е подтвърдена от необходимите сертификати, в тово число и сертификати ISO и CE.

«Компания «Плазмолифтинг» не носи отговорност за квалификацията на нелегални треньори , за научната съставляваща на теоретичната част на техните мастър-класове и още повече не отговаря за контрафактна продукция , купена от неизвестни компании.

Молим ви да бъдете бдителни и да помните , че използването на  сомнително , непредназначено за метода  Plasmolifting™ , оборудване, може да нанесе вреда за здравето на пациента и да остави петно на репутацията на лекара , провеждащ процедурата.

За това , избирайте за себе си само проверено сертифицирано оборудване и се обучавайте само при компетентни , специално обучени преподаватели. 

За установени случаи на несанкционирано предлагане на несертифицирано оборудване  Plasmolifting™ в България, в обход на официалния дистрибутор – „Естетик-Мед БГ” ООД , моля да съобщавате по телефона:  +359 (894) 80-17-97.