ЕСТЕТИК-МЕД БГ представя метода Plasmolifting™ за дермато-козметолози на IX Национален Конгрес на Българското Дерматологично Дружество(БДД) 2014

Уважаеми, колеги!

С удоволствието Ви каним да посетите щанда на нашата фирма по време на IX Национален конгрес на БДД, който ще се проведе в град София, Национален дворец на културата, зала 6, в периода 30 октомври - 2 ноември 2014 г.

Естетик-Мед БГ представя Plasmolifting™-инжекционен метод за локална стимулация на регенеративните процеси с тромбоцитна аутоплазма(ТАП) като монотерапия и в съчетание с Тредлифтинг с PDOмезоконци(Корея), Фейслифтинг с PDOлифтингови конци(Корея) и възстановителния нативен колагенов комплекс SALVECOLL-E® гел (Италия).

Plasmolifting™е мощно средство за стимулиране на силите на организма за възпроизводството на собствени млади клетки чрез активиране на фибробластите и като резултат усилване на колагеногенезата и въдпроизводството на ендотелиални клетки.

SALVECOLL-E®  - това е стерилен биопластически колагенов материал, ново поколение, с напълно запазена нативна структура. Инжектираният интрадермално, SALVECOLL-E® гел,служи като матрица за образуване на нова тъкан, създавайки условия за насочена миграцията на клетките, подобрявайки взаимодействието между тях. В резултат на това се образува дермален слой с подобрени еластически характеристики,възстановява се тургора на кожата, намалява дълбочината и степента на изразеност на бръчките.

Тредлифтингс PDOмезоконци и Фейслифтингс PDOлифтингови конци  - това е уникална техника за инжектиране на нишки от абсолютно безопасен саморазграждащ се материал, позволяващ да се моделират тъкани във всички направления, включително и в тези участъци на лицето и тялото, които са били недостъпни за други технологии. При съчетание с Plasmolifting™, тромбоцитната аутоплазмата се въвежда непосредственно в зоната на биологическия ефект, наблюдаван при интеграцията на полидеоксанона(PDO) в тъканите на човека. Присътствието на тромбоцитната аутоплазм в нишките обезпечава по-малко изразеното фиброзиране на тъканите за сметка на противофиброзния ефект и ефекта на заглаждане на белезите, който има аутологичната плазма.

Във връзка с повишения интерес за използване на метода Plasmolifting™  в медицинската практика и за по-нататъшно развитие на деловите взаимоотношения, фирма „Естетик-Мед БГ”ООД, съобщава за поредната серия от практически семинари , която по традиция ще се проведе в различни градове на България.

В програмата на практическите мероприятия е включен теоретически и практически курс за обучение по методите:

-Plasmolifting™ - мезотерапия на лице, шия и деколте, а също трихология;

редлифтинг с PDO мезоконци,  търговска марка "Bio-Meyisun";

NEWS в програмата: 

- Plasmolifting™gelобемна корекция на овала на лицето с автологичен гел , получен на основата на тромбоцитна аутологична плазма;

- Фейслифтинг с 2и 3ROSE COG лифтингови конци, търговска марка "Bio-Meyisun".

PDO конците ,  търговска марка "Bio-Meyisun", са производство на най-добрия  Южно-Корейски производител-"21 Centuri Madical".

Имаме удоволствието да поканим лекари-стоматолози и лекари-дермато-козметолози да посетят практическите обучаващи мероприятия, които ще се състоят съгласно графика:

гр. София-03.11.2014г.(за стоматолози и дермато-козметолози)

Място: бул.Черни връх №22 

 Клиника: "Дерма лайн"

 Начало - 18,30ч.

Ориентировъчна продължителност: 3 часа

гр.Варна - 07.11.2014(за стоматолози и дермато-козметолози)

Място: ул."Г.С.Раковски"№27

Клиника: "Дентален център Д-р Читалова"

Начало - 18ч.

Ориентировъчна продължиелност: 3 часа.

гр.Бургас - 08.11.2014г.(за стоматолози и дермато-козметолози)

Място: ул. М.Герджиков, №12

Клиника: "Прима Дент"
Начало - 16,00 ч.

Ориентировъчна продължителност: 3 часа.;.
 

гр.Пловдив - 09.11.2014г.(за стоматолози и дермато-козметолози)

Място: ул.Мария Кюри, 13
Клиника: "Дентален център "ИЗИДЕНТ"

Начало – 10,30 ч.

Ориентировъчна продължителност: 3 часа.

Обучението ще се провежда от сертифицирани треньори от Русия по методите Plasmolifting™ , Plasmolifting™gel,Тредлифтинг и Фейслифтинг.

За записване и информация за практическите мероприятия можете да се обърнете към официалния дистрибутор на «Компания «Плазмолифтинг», Русия и "Grаnd Medix", Южна Корея на територията на България и Югоизточна Европа:

"ЕСТЕТИК-МЕД БГ" ООД

Адрес: гр. Пловдив, бул.България,4, вх.Е,офис 13

E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Телефон: +359 (894) 80-17-97; +359 (898) 53-80-46; +359 (32) 597-795