Plasmolifting™

Плазмолифтингтова е:

  • уникална разработка на руските учени: професор, д.м.н. Ренат Рашитович Ахмеров и к.м.н. Роман Феликсович Зарудия, която е получила признание и поддръжка на  множество лекари;
  • иновационен метод за инжекционно въвеждане на тромбоцитна аутоплазма в тъканите на човека(PRP technology);
  • нетоксичен и безопасен начин за управление на процесите на регенерация на тъкани. Действието на Плазмолифтинг цялостно и напълно е основано на вътрешните ресурси на организма ;
  • научно потвърден метод за лечение и профилактика на много заболявания;
  • набиращ популярност метод, ширико използван в козметологията, трихологията, травматологията, ортопедията, урологията, стоматологията, гинекологията и други направления в медицината;
  • основа за успещен и доходоносен безнес. Вие можете да станете дистрибутор на компанията и да получите ексклузивно право за реализирация на методиката Плазмолифтинг.

Какво е Плазмолифтинг?

Плазмолифтинг – това е инжекционен метод за въвеждане на тромбоцитна аутоплазма в човешка тъкан(PRPtechnology), изобретен и за първи път използван от руските учени Р.Р.Ахмеров и Р.Ф.Зарудий.

Методът Плазмолифтинг се основава на принципите на PRP - терапията. PRP - е абревиатура от Platelet Rich Plasma, тоест "богата на тромбоцити плазма". Така  наричат лечението с тромбоцитна аутоплазма на Запад. Там този метод се използва успешно вече много години за лечение на широк спектър от здравословни проблеми, включително травматично увреждане на нерви, тендинити, остеоартрити , костни травми. PRP - терапията се използва, също, от чуждестранните лекари в пластическата и лицево-челюстна хирургии. А използването на PRP в козметологията е инициирано именно  в Русия от създателите на метода Плазмолифтинг.

Plasmolifting ™ - това е естествен метод за подмладяване и моделиране на процесите  на регенерация в тъканите. Неговото действие се основава на използването на възстановяващия ефект на тромбоцитната плазма, която се инжектира в зоната за лечение.

Използването на плазма с тромбоцити днес е една от малкото възможности да се модулира и подобрява зарастването на раните и да се противопостои на инфекции без използване на лекарства

Първоначално методология е разработена за лицево-челюстната хирургия, за да се подобрят процесите на регенерация и лечение на атрофия на меките тъкани. Но, както показва практиката, обхвата на приложение на метода Plasmolifting ™ е значително разширен .

Всички ваши въпроси относно прилагането на метода, обучението и закупуването на  оборудване, можете да зададете на  специалистите от компанията eксклузивен представител на Plasmolifting ™ в България:

„ЕСТЕТИК-МЕД БГ” ООД    

България-4003, гр. Пловдив,

бул. България № 4, вх. Е, офис 13

www.plasmolifting.bg, www.plasmolifting.ru

ЗВЪНЕТЕ: +359 (894) 80-17-97; +359 (32) 595-795

ПИШЕТЕ: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.