ЗА ПРОЦЕДУРАТА Plasmolifting™ – С ПРОСТИ ДУМИ!!!

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtl1/v/t1.0-9/12798972_1679213269013806_576609817286059118_n.jpg?oh=b97cad839ccb8e3b777acd78a41a9d00&oe=57943D8F

 За да се развеят всички съмнения, необходимо е по-подробно да се обясни механизма на действие на процедурата Plasmolifting™.

 За начало: нека да уточним  как протичат процесите на стареене. Съществуват две направления - естетични нарушения и биологични изменения. Например, ако не харесвате  формата на носа си - това е естетика, а ако не харесвате цвета на кожата си, нейната структура, сухост, отпуснатост, бръчки и т.н. - това са биологичните фактори. За да се въздейства върху биологичните фактори, трябва да се въздейства на клетъчно ниво. Може да се направи аналогия с фитнеса - когато човек е мързелив, води нездравословен начин на живот, той надебелява, отслабва неговият мускулен апарат, настъпва атрофия и т.н. За да приведете тялото си във форма, се нуждаете от занимания с фитнес-инструктор, който ще ви кара да се движите, да работите. За клетките на кожата (които също с течение на времето ги домързява), ролята на такъв фитнес-инструктор изпълняват кислорода и водата. Ако клетката не получава достатъчно кислород или вода - тя постепенно се атрофира и умира. А в този период клетката може да се спаси – нужно е тя да се реанимира - да се даде на клетката  достатъчно кислород и вода. Водата е среда за всички обменни процеси в клетката , така че когато тя не е достатъчно - клетката не може да работи нормално – към нея не постъпва хранене и същия кислород, и не се отделят продуктите на жизнената дейност.

За да се накара кожата да работи, трябва да се възстанови регенерацията и да се нормализират всички биохимични процеси. За да се направи това, трябва да се въздейства върху самата клетка, но транспортна система на клетката е избирателна. Вътре в клетките  човечеството все още не се е научило да попада. Клетката не пропуска чуждородни вещества. При биоревитализация с помощта на хиалуронова киселина, например, - всичкото вещество се распределя около клетките, без да попада вътре, за това ефектът е кратък и клетките, по същество , не се възстановяват.

Тромбоцитната плазма се изолира от кръвта на самия пациент и поради това, родните тромбоцити дават сигнал на клетка – регенерирай се, работи, дели се!!!Резултатът от това - клетката започва да произвежда и колаген, и еластин, и хилауронова  киселина, всичко това, което и трябва за самостоятелно съществуване, като се  използват резервите на организма. Хиалуроновата киселина и колагеновите влакна, притежаващи способността да задържат влагата, започват да изпълняват своите функции. Клетката се насища с вода и започва да диша нормално.

Поради това ефекта от Plasmolifting™ е забележим не веднага. Той е кумулативен , т.е. натрупва се. Затова се препоръчва да се премине курс от процедури, например 4. След курса от процедури първите резултати са видими след 10-14 дни. Крайният ефект ще видите след един месец, а то и след  два в зависимост от скоростта на обменните процеси във Вашия организъм. Много често,след курс на Plasmolifting™, пациентки казват  о, аз опитах такъв крем, кожата ми просто стана кадифена. Те не съзнава, че кремът не е причината, Plasmolifting™ е накарал клетките да работят!!! И този резултат ще продължава до тогава, докато клетките на вашата кожа отново не започнат да бъдат мързеливи. Средно в рамките на половин – една година. Колкото по-възрастен е човек толкова по-трудно е да бъдат накарани клетките да работят. Колкото по-рано започнете лечението толкова по-добър ще бъде ефектът.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ И РЕАКЦИИ НА ПАЦИЕНТИ ОТНОСНО ПРОЦЕДУРАТА Plasmolifting™.

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10309636_1685559655045834_2077422319691680581_n.jpg?oh=6ee17218cb2486dc67ca043ab89caa4f&oe=57987648

"НАПРАВИХ ПЛАЗМОЛИФТИНГ И НЕ ЗАБЕЛЯЗАХ ЕФЕКТ"

** Не често, но имащо място удивление, неразбиране и разочарование. Какъв е отговора на квалифицирания специалист?

Plasmolifting™– това е базова терапевтична процедура, видимият резултат от която е примерно 20%  от общия ефект. Още 80% - се отнасят към "подводната част на айсберга", към дермата на кожата.

Цялата работа е в това, че основната терапия за кожата е КИСЛОРОДЪТ. Клетката остарява поради хипоксията – кислородното гладуване. Тя диша лошо, кратко казано. И трябва да и се помогне. Въвеждаме в стареещите тъкани тромбоцитна автологична плазма(ТАП). Задействат се механизми, благодарение на които се възстановява и разширява микроциркулаторната мрежа от капиляри и в крайна сметка – в тъканите се увеличава напрежението на кислорода. Клетката започва да диша, машината на времето се връща няколко години назад – а около клетките още и множество свой, роден колаген и хиалуронова киселина,...

Както казва един наш пациент: "за да разберем какво се случва с мен,трябва да се докоснете до мен"!!!

Или ето още един съвет: "... видимите ефектите и усещания са такива: кожата е по-еластична и плътна (трудно е да се защипе), цветът става равномерен и значително намалява розовината (имам кръвоносни съдове, много близо разположени до повърхността на кожата), кожата престана да бъде матова и се появи здравословен блясък. Значително "по-малки" стават лицевите бръчки (на челото и около устата), а втората брадичката изобщо изчезна!!! Много забележимо се подобрява състоянието на кожата на шията. Приятелите все още ме опознават, но казват, че изглеждам много свежа – всичко изглежда много естествено..."

** Доста често може да се види в интернет: " Plasmolifting™  това е въвеждане на плазма, обогатена с вещество ХХХ..."?!

В медицината като цяло и в естетичната козметологията в частност има такова понятие - "добре". И не трябва да се опитваме да се направи "още по-добре".

В нормално изпълнение Plasmolifting™  - това е ВЪВЕЖДАНЕ НА ТРОМБОЦИТНА АВТОЛОЖНА ПЛАЗМА. Никакви добавки, коктейли, експлозивни смеси. Никакви "подобрени авторски методики", чародейство, магия, ритуали. Само така може да се получи желания ефект и да се избегнат различни видове усложнения!!!

**Всичко в света е относително, познава се в сравнение.

Човек по-често забелязва, когато нещо няма, отколкото когато притежава нещо. Ето защо ние не забелязваме това, че сме здрави. Това е нормално. Това е естествено. Това е чудесно, нали?

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/12512417_1689695837965549_1810609152024404644_n.jpg?oh=2bb93963e57cd6bf8cb2fd4d581ca3e1&oe=578F05BE

В разговори с пациентки често се наблюдава следната тенденция - много от тях виждат ефекта от Plasmolifting™  достатъчно бързо и привикат към него като към дадености. И живеят с него съвсем спокойно, в състояние на душевно равновесие.

Но те много ясно забелязват момента, когато ефектът започва да преминава – примерно след около 8-12 месеца от завършване на курса. Лицето изведнаж си спомня, че: 1) силата на тежестта на Земята, не изчезва; 2) слънчевите лъчи имат много по-голяма сила, отколкото бихме искали; 3) всички проблеми в работата и в личния си живот, започват да се отразява върху лицето, шията, ръцете.

Изводът идва от само себе си - здравето на кожата изисква вашето внимание с определена периодичност. По-лесно е да не пропуснете този момент, когато действието на силите на организма, стимулирани от въздействието на тромбоцитната плазма, се изчерпват и да повторите курса с тази безопасна  автентична процедура, отколкото да се опитвате да поправите положението с други, по-тежки, инвазивни, в определана степен алергични и агресивни начини. Идеалното повторение на курса е - 1 път на 6-8 (по-рядко 8-12 месеца) или поддържащи процедури 1 път на 2 месеца (след основен курс). Изберете вашия вариант и посетете своя лекар планово!

Всички ваши въпроси относно прилагането на технология Plasmolifting™, обучението и придобиването на оборудване, можете да зададете по телефона или да напишите на e-mail на компания "Естетик-Мед БГ" ООД , официален представител, в България на компаниите: *Плазмолифтинг,Русия; *Awascoll,Италия; *Grand Medix,Корея:

ЕСТЕТИК-МЕД БГ(регенеративна медицина),Пловдив.

Тел.моб.: 0894 80 17 97;

Е-mail:Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .