Отворено писмо за фалшификациите на продукцията за метода Плазмолифтинг

«Компания «Плазмолифтинг», съвместно с разработчиците на метода, Ренат Рашитович Ахмеров и Роман Феликсович Зарудия , в продължение на много години доказват ефективността на метода Plasmolifting™ (Плазмолифтинг)  посредством провеждане на  многочислени емпирически изследвания , публикации на научни статии и участия в различни  медицински конференции.

Популяризацията на метода го е направила интересен за  организации, които представят свои продукти за  оборудоване на  «Компания «Плазмолифтинг».

Реализуемите , от дадените организации , лабораторни и други епруветки са предназначени за провеждане на процедури IN VITRO: те не съответстват на необходимия клас на опасност и не са предназначени за въвеждане на отделената от кръвта плазма в организма на човека.

В връзка с това напомняме , че  продажбата на вакумни епруветки се  осуществява само от официални дистрибутори на «Компания «Плазмолифтинг».

Обучение по технологията Plasmolifting™ могат да осуществяват само   разработчиците на метода и сертифицираните преподаватели.

След края на обучението се издават сертификати с холограма и идентификационен номер , които подтвърждават правото за  провеждане на процедурата Plasmolifting™. Списъка на дистрибуторите и сертифицираните лекали е разместен на официалния сайт на компанията - plasmolifting.ru и официалния дистрибутор в България , „Естетик-Мед БГ” ООД - plasmolifting.bgи постоянно се обновяват.

Обръщаме вашето внимание на това , че вакумните епруветки Plasmolifting™ се отнасят към клас на опасност -  2а , тоест могат да се използват за инжекционни процедури IN VIVO, което означава , че  след взимането на кръв , центрофугирането и получаването на тромбоцитна аутоплазма , тя може да се въвежда обратно в тъканите на човека. Епруветките съдържат в себе уникален сепарационен гел и хепарин с висока степен на очистка, позволяващи да се получи плазма с високо терапевтично действие. Качеството и легитимността на епруветката е подтвърдена от необходимите сертификати, в тово число и сертификати ISO и CE.

«Компания «Плазмолифтинг» не носи отговорност за квалификацията на нелегални треньори , за научната съставляваща на теоретичната част на техните мастър-класове и още повече не отговаря за контрафактна продукция , купена от неизвестни компании.

Молим ви да бъдете бдителни и да помните , че използването на  сомнително , непредназначено за метода  Plasmolifting™ , оборудване, може да нанесе вреда за здравето на пациента и да остави петно на репутацията на лекара , провеждащ процедурата.

За това , избирайте за себе си само проверено сертифицирано оборудване и се обучавайте само при компетентни , специално обучени преподаватели. 

За установени случаи на несанкционирано предлагане на несертифицирано оборудване  Plasmolifting™ в България, в обход на официалния дистрибутор – „Естетик-Мед БГ” ООД , моля да съобщавате по телефона:  +359 (894) 80-17-97.