ПРОВЕДЕНИ ПРАКТИЧЕСКИ И ОБУЧАВАЩИ МЕРОПРИЯТИЯ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ 2017

ЕСТЕТИК-МЕД БГ ПРЕДСТАВИ ЗЛАТНИЯТ СТАНДАРТ В ЕСТЕТИЧНАТА ДЕРМАТОЛОГИЯ И СТОМАТОЛОГИЯ: Plasmolifting®,Русия; Salvecoll®,Италия; Тредлифтинг,Корея.
HELD PRACTICAL AND EDUCATIONAL EVENTS IN FEBRUARY 2017: ESTHETIC-MED BG INTRODUCED THE GOLD STANDARD IN AESTHETIC DERMATOLOGY AND DENTISTRY: 
Plasmolifting®,Russia; Salvecoll®,Italy;Thread lifting, Korea.

Уважаеми колеги и пациенти, съвременната естетична дерматология и стоматология се характеризират с преход от поддържащи към anti-aging и имуностимулиращи технологии. За съжаление, прилагането единствено на поддържащи методи в естетичната дерматология и класическите методи за лечение на пародонта не води до качествени резултати. За това, фирма "Естетик-Мед БГ" прилага успешна технология за комбинация на поддържащите с anti-aging технологиите от златния стандарт в естетичната дерматология и стоматологията - Plasmolifting®, Salvecoll® и Тредлифтинг (руска техника). 
Имаме удоволствието да споделим информация, за проведеният поредeн цикъл от обучаващи и практически мероприятия за специалисти и консултации за пациенти в различни градове на България в периода 09-16.02.2017г. 
Изказваме благодарност на обучаващитe треньори и консултанти:
– д-р Васил Стоянов, естетичен дерматолог и главен лекар на Естетик-Мед БГ, Пловдив и на Клиниката за естетична козметология „Изола Белла”, гр. Санкт-Петербург;
- д-р Данил Парсамов, лекар по дентална медицина висша категория и ръководител на клиниката PrimaDent,гр.Бургас(http://primadent-bg.net/).
Огромна благодарност за отзичивостта и съдействието на колегите от:
-Центъра за естетична стоматология на д-р В.Нешева – гр. Велико Търново(http://www.dr-nesheva.com/);
-Медико-козметичен център МЕДЕЯ – гр. Варна (http://medea.bg/news.php);
-Бюти институт по козметика АУРА – гр.Варна (http://www.aurabg.com/bg);
- Клиниката за естетична стоматология PrimaDent -гр.Бургас (http://primadent-bg.net/);
- Дермо-козметичен център на д-р Милена Неделчева - гр. Стара-Загора(http://mnedelcheva-bg.com/);
- Дерматологичен център Magic line, д-р Мадлен Кокева - гр. София(Дерматологичен център Magic line);
- Дерматологичен Лазерен Център Panderma, д-р Мая Тачева(http://panderma.net/);
- Медицински център Авицена, д-р Катя Бончева - гр.София(http://www.mc-avicena.com/);
- Complete Dental Care, dr. Ivan Malinov DMD - гр.Пловдив (https://www.facebook.com/…/Complete-Dental-Care-Ivan…/about/https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/fcb/1/16/1f641.png)=

Особено следва да бъде отбелязано първото обучение в България на гинеколози по приложение на технологията Plasmolifting в направление гинекология и интимна пластика.

N.B."Естетик-Мед БГ",България: е фирма, специализирана за внедряване на перспесктивни универсални методики за регенерация на тъкани с висока практична стойност, подходящи за приложение в различни области на медицинската практика на умерена цена.
Plasmolifting®,Русия: това е успешна реинкарнация на метода автохемотерапия - клетъчна регенерация на тъкани с използване на инжекционна форма на автологична плазма (PAP - platelet autologus plasma),напълно нативна,без химически добавки, защитена научно със собствени патенти. Мотода бе презентиран през декември 2013г. и за изтеклия период процедурата Plasmolifting® стана ежедневна в практиката на повече от 300 клиники в страната.
Salvecoll®,Италия: това уникален нативен, биодеградируем, патентован колагенов биопластичен материал, получен от говежда или конска кожа, с напълно запазена тримерна структура на колагеновия донор, който изпълнява ролята на матрица за насочена регенерация на тъкани. Материалът е с нулев фактор на риска от прадаване на вирусни и микробни инфекции в т.ч. и на приони. В естетичната козметология се използва за дълбока тъканна регенерация на дермата, за регенериране на атрофични белези и стрии. В стоматологията за лечение на пародонтологични проблеми и като алтернатива на остеопластичните материали за регенерация на костната тъкан.
Тредлифтинг и Фейслифтинг,Корея: това са нови технологии за подмладяване и тримерно моделиране на лицето и тялото, позволяващо само за една процедура да се постигне ефект на лифтинг, сравним с резултатите на хирургическото подтягане на тъканите. По същество това са уникални техники за имплантиране в дермата на нишки от абсолютно безопасен саморазграждащ се материал от полидиоксанон(PDO) , позволяващ да се моделират тъкани във всички направления, включително и в тези участъци на лицето и тялото, които са били недостъпни за други технологии.
За по-подробна информация, потърсете мениджърите на компания Естетик-Мед БГ, Пловдив:
Тел.:+359 (894) 80-17-97; +359 (898) 53-80-46 
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
http://www.plasmolifting.bghttp://www.salvecoll.com/
Facebook:Stoimen Terziysky Plasmolifting Bulgaria